Maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op Kioti tractoren

mei 25, 2020 | Acties

Wanneer je als fabrikant tractoren bouwt volgens de allerhoogste normen, dan zorgt dat voor een uitzonderlijke kwaliteit en kun je ook de beste garantie bieden. Daarom geeft Kioti vanaf heden standaard 5 jaar garantie* op nieuwe tractoren. Met de kwaliteit van een Kioti zit het dus wel goed.

Een garantie van 5 jaar is uniek in de tractor wereld. Een lange garantie betekent lagere gebruikskosten en een hogere restwaarde in de toekomst. Dit zijn zaken die voor u als professionele of particuliere gebruiker absolute meerwaarde bieden.

*De garantie geldt de eerste 2 jaar op de gehele tractor, ongeacht het aantal draaiuren. In jaar 3 t/m 5 geldt de garantie op de gehele aandrijflijn, inclusief de motor, met een maximum van 3.000 draaiuren.